Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/4/5/danscentrumboleda.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 317

Beste dansliefhebber

Voor het nieuwe dansjaar 2014 – 2015 heeft danscentrum Boléda enkele nieuwigheden in petto! We stellen ze graag even aan u voor:

Dansinitiatie (eerste en tweede leerjaar)
Vanaf september 2014 kunnen ook de kinderen van het eerste en het tweede leerjaar dansen bij Danscentrum Boléda. Tijdens de lessen dansinitiatie wordt er hard gewerkt aan klassieke technieken. Zo wordt een grondige basis gevormd voor zowel klassiek ballet als voor jazz en modern.
Deze lessen gaan door op dinsdag van 16u45 – 17u45 (eerste leerjaar) en van 17u45 – 18u45 (tweede leerjaar) in G.C. De Kroon en worden gegeven door Anne Snoeks

Jazz beginners (vanaf het derde leerjaar, voor iedereen die wil!)
Vanaf dit jaar biedt Danscentrum Boléda voor iedereen vanaf het derde leerjaar lessen jazz aan. In deze lessen worden de basistechnieken voor jazz getraind en dansen de kinderen op modernere muziek. Ook hier wordt veel aandacht besteed aan discipline, techniek en dansplezier!
Deze lessen gaan door op dinsdag van 19u00 – 20u00 in sporthal ‘De Steenakker’ en worden gegeven door Anne Snoeks

Hiphop Volwassenen (18+, beginners)
Dit jaar worden er terug lessen georganiseerd voor de oudere dansers onder ons.
In deze hiphoples staat vooral dansplezier centraal.
Er wordt niet naar een optreden toe gewerkt. Deze lessen zijn bedoeld voor alle volwassenen, met of zonder danservaring, die graag de basis van hiphop willen leren.
Deze lessen gaan door op dinsdag van 21u00 – 22u00 in G.C. De Kroon en worden gegeven door Eline Jame

GRATIS LESWEEK!
Van 1 september tot 6 september organiseert Danscentrum Boléda een gratis lesweek.
Iedereen is dan welkom om eender welke les vrijblijvend uit te proberen alvorens in te schrijven. Twijfel niet, en kom eens proberen!

Inschrijvingen
Zaterdag 30 augustus: 9u00 – 12u00 (sporthal ‘de Steenakker’, Steenakkerstraat te Kaulille)
Zaterdag 6 september: 9u00 – 12u00 (G.C. De Kroon)

Categorieën: Geen categorie